Isıtma Sistemleri

ÖZKA Mühendislik olarak sunduğumuz ısıtma sistemlerini ev, iş yeri veya apartman gibi yapılarda uyguluyoruz. Doğalgaz ile ısınma işlemleri gerçekleştirilmesi için kullanılan sistemler arasında ülkemizde en yaygın cihaz kombi olarak bilinmektedir. Konut ve iş yeri gibi alanlarda kullanılan kombi cihazları, doğalgaz bağlantısı, su ve elektrik tesisatı üzerinden aldığı enerji sayesinde su ısıtması gerçekleştirir. Kombi, kendi tesisatı içerisinde ısıtmış olduğu suyu sirkülasyon yapısıyla kalorifer tesisatına ulaştırır. Bu sayede ortamda genel ısıtma işlemini oluşturur. 

ÖZKA Mühendislik olarak Müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak projeye uygun şekilde ve kaliteli malzemelerle birlikte, teknik donanımlı ve sertifikalı ustalarımız tarafından nihai tüketiciye anahtar teslimi yapılır.

Gaz açma yetki belgesine sahip mühendislerimizin hazırlamış olduğu projeler, yetki belgeli teknisyenlerimiz tarafından kaliteli bir çalışma, estetik görünüm ve müşterilerimizin istekleri göz önünde bulundurularak hayata geçirilmektedir.

Sizde Kaliteye Uygun Fiyatlara Ulaşmak İçin Bizimle İletişime Geçin

(0374) 212 07 14

Isıtma Sistemleri

Paylaş: